http-equiv='refresh'/>

13 Kasım 2012 Salı

Şimdiden Yetişiyor

Edamın ayakkabı tutkusu devam ediyor. Cumartesi KidsStudio’daki ders sonrası biraz turlayalım Koruparkta dedim. İlk önce oyuncakçıya girmek zorunda kaldık, hanımefendinin gönlünü yaptıktan sonra Zara’ya uğradık. Zara’da ayakkabılar en alt sıradadır ya genelde; Eda her modelden bir tane alıp bana gösterdikten sonra yerlerini değiştirdi bir güzel. Bizi oradan kovmalarından korkarak hemen çıktık. Buradan ders çıkarmayan şaşkın anne sonra bir de Divarese’e soktu kızını. Dükkandaki en yüksek topulu ayakkabıyı eline geçiren kız da çizmeleriyle birlikte bu ayakkabıyı denemeye kalkınca bu kez anne akıllandı ve pes ederek evin yolunu tuttu. Haa ama öncesinde bir şey daha oldu. Arabayı dışarı bırakmıştık ve sabahtan yağmur olmadığı için şemsiyeyi de yanımıza almamıştık. Çıkacakken baktık ki baya baya yağmur yağıyor. Bari bir tane şemsiye alalım da ıslanmayalım dedik. Puantiyeli, pembe bir şemsiye beğenmiştik ki arkadan bize seslenen bir arkadaşı görmemizle çıkmaktan vazgeçip onlarla kahve içmeye karar verdik. Fırsat bulmuşken arabaya gidip şemsiyeyi de alayım bari dedim. Şimdi ekstra masrafa ne gerek var diye düşünerek... Eda’yı onların yanına bırakıp arabaya koştum, görevimi tamamladım. Koruparktan çıktığımızda hala yağıyordu yağmur. Şemsiyeyi açmamla Eda yağmurları bile korkutup durdurabilecek kadar çok bağırdı. Neymiş efendim yeni şemsiyeyi açacakmışım. Ah kuzum almadık ki biz onu deyince daha da arttı bağırışlar.

Diyeceğim o ki anne-kız Korupark gezmeleri için daha erken. Az daha büyüsün inşallah birlikte gider gönlümüzce gezeriz. Ayakkabıları seveceği kesin. Bayramda akraba gezmesi yaparken benden önce çıkmışsa kapı önünde duran ayakkabılarımı ele geçirip beni kapı eşiğinde ayakkabımın peşine düşürdü baya bir.

Evdeki ayakkabı dolabını düzene sokmam lazımdı bir süredir ama bu şartlar altında Eda ile bunu yapmam demek evin her köşesinde altı pis ayakkabılarla gezileceği anlamına geliyordu. O da bir şey değil de yüksek topuklu ayakkabılarla yürürken düşecek diye korkuyorum. Yüksek topuklular da sadece dolabımı işgal ediyor bu arada, bir işe yaradıkları yok ama yine düzenleme sırasında vermeye kıyamadım ve koydum bir kenara. Düzenlemeyi de Eda annemde kaldığında hallettim. Boş kutuları temizledim, yeni ayakkabılara yer açtım :) Bir rahatladım ki sormayın. Hem düzen seviyorum hem de dağınıklığımdan vazgeçemiyorum.
Edam dün arabadayken “anne sana hediye alıcam ben, gömlek alıcam sana” dedi. Yavrumun nerden aklına geldiyse..İçinden geçmiş olmalı. Seviyoruz biz hediyeleşmeyi, alışverişi analı kızlı.

HB

5 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

büyüdüklerinde hepimiz daha rahat olacağız.
ayakkabı sevgisi küçüklükten başlıyor anlaşılan
çocuk halkı evde yokken yapılan temizlik, düzen on numaradır :D

SadeAnne dedi ki...

Komşunun kızında ev botu gördü bir de, onlara taktı şu ara :) Başladı valla küçüklükten :))

Süreyya dedi ki...

:)) Bu kızların süsü püsü ve de ayakkabı aşkı beni çok güldürüyor :)Ama çok tatlılar :) Biz de bekleriz.sevgiler..

SadeAnne dedi ki...

Komikler hakkaten :) ben makyaj yaparken nasıl izliyor bilseniz. kendisi de yapmak istedi birkaç sefer de sonunda oyuncaklarından almak zorunda kaldım. şimdi bebeklerini süslüyor :)

durununannesi dedi ki...

:)) evet bizimki de öyle daha şimdiden ayakkkabılarıma çantama ortak çıktı..cüzdanıma da çıkıyordu onu zor kurtardım :)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News