http-equiv='refresh'/>

3 Kasım 2014 Pazartesi

Sizzix Big Shot Kesim Makinesi

Çok büyük bir keyifle başladığımız ve bazı özel sebeplerle artık ilgilenemediğimiz Lucellomuzdan geriye kalanlar hakkında bir duyurum var. Aslında instagramda paylaşmıştım ama biraz daha detaylı olması açısından yazmak istedim. Gelen sorulara da cevap vermesi adına…
Geniş bir araştırma sonucunda keçe kesim makinesi almıştık. Yanında da 4 adet kalıp aldık. Çünkü bu makine kalıp almazsanız tamamen fonksiyonsuz durumda. En çok kullanılan kalıplar (yani bizim için öyleydi) çiçek ve kişiye özel isim yazdığımız için harf kalıplarıydı. Elle bunları kesmek çok zaman alıyor. Keçe ve tasarım işiyle uğraşanlar için harika bir kurtarıcı aslında.



Güvenilir bir yurtdışı sitesinden orijinal Sizzix makinemizi, kesim pedlerini ve kalıplarını aldık. Ancak kutusundan bile çıkarmak nasip olmadan Lucello’ya son vermek durumunda kaldık. Yani ürünlerin tamamı sıfır durumda. Garantisi de var elbette ama yurtdışından olduğu için ne kadar kullanılır emin değilim.
Sizzix makineyle kağıt, keçe, kumaş, ince alüminyum levhalar ve birçok malzeme kesilebiliyor. Satınalmak için o kadar çok araştırma yaptık ki şimdi elimden çıkarmak zorunda oluşuma üzülüyorum. Ama hiçbir şekilde işimize yaramayacağından evde yer kaplamaması tek amacımız.
Fiyatı elbette bize maliyetinden çok daha düşük ve ayrıca kalıpları için de bedel istemiyoruz, yani kalıpları hediye ediyoruz makinenin yanında.
İlgilenen olursa ve soru sormak isteyenler sadeanneHB@gmail.com adresine mail atabilir.

Edit --) Makinenin satışı yapıldı. İlgi gösteren herkese çok teşekkürler.


HB

5 yorum:

Etkaca dedi ki...

hala satmayı düşünüyorsanız fiyat bilgisi ile ilgili bir mail attım size:)

Unknown dedi ki...

Urununuz satildimi satilsa nerden aldiniz soylermisiniz lutfen cok acil

SadeAnne dedi ki...

Ürün satıldı, Amerika'dan almıştım.

Adsız dedi ki...

hacer canan -acaba fiyatı ne kadardı yurtdışının. yardımcı olabilirseniz banada getirtirmisiniz bende çookk araştırıyorum ama hala alamadım

Unknown dedi ki...

Bana Ulaşin nedim.sert@hotmail.com 990 tl 1 makina 550 tl degerinde alfabe kalibi 1 adette herhangi bir kalip

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News