http-equiv='refresh'/>

12 Kasım 2014 Çarşamba

Estetik Dövmeler

Bu dövmelere bayıldım. Ne kadar estetik her biri. Elimde olsa böyle minik minik bir sürü dövme yaptırırdım heralde. Tabi çok dövme de itici durabiliyor, o sınırı bilmek lazım.

Minik kızım inşallah sağlıkla doğunca bana yine yol gözükür herhalde. Şimdi isim seçimi safhasındayız ya, arkadaşlarım dalga geçiyor. Sen bu yüzden kısa isim istiyorsun diye. Halbuki hiç öyle değil. Hatta öyle düşününce uzunu makbul. Aden güzel olur sanki :)










PS: Fotoğrafların tamamını pinterestten aldım.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

cogu cok guzel gercekten. minik olması da daha kibar kılıyor sanki. dövme yaptırmak zaten bağımlılık yapıyormuş. hazır ikinci kızının adını yazdırırken araya bir tane daha sıkıştırırsın :)
ben de aylardır enseme bir dövme arıyorum, sadece kendimi anlatacak olan. zaten her yerimde kızlarımın ve eşimin adı yazıyor, sıra kendime geldi değil mi:) ama hala güzel bir şey bulamadım. sen araştırmaların sırasında bana da baksana :P :)

SadeAnne dedi ki...

Benim de planım öyle ama Bahadır ne diyecek bakalım. Seni anlatan bir şey... Zor olacak hakkaten. Bakınırken öyle bir şeyle karşılaşırsam mutlaka paylaşırım :) Ben de henüz yerine karar veremedim.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News