http-equiv='refresh'/>

14 Kasım 2014 Cuma

Kitap Kurtlarına Duyuru

Lohusa terliği diye bir şey çıkmış. Ne biçim bir şey o öyle! Üzeri taşlı pullu. Gösterişe meraklı milletlerde böyle tuhaf sektörlerin türemesini normal karşılamak lazım. Alt tarafı hastanede giyilen bir terlik değil mi o? Bir de lohusa pijaması var. O benim ilk hamileliğimde de vardı canım. O kadar yaşlı değilim. Yalnız o pijamayı hastane dışında evde de giyen, misafirlerini yatak odasında karşılayan ve özellikle de bunun için yatak örtüleri alanlar var. O grubu da ben pek anlayamıyorum. Neyse cinsiyet kız olunca bebek için alışverişten bir hayli yırttım. Lohusa alışverişim de olmayacak, baksanıza her şeyi gereksiz buluyorum. Lohusa tacı alırım belki en fazla. Böyle olunca ben de kendimi kitaplara verdim.

Ünlü kitap mağazalarında indirimler var şu anda. D&R, Idefix, Kitapyurdu ve Babil’de %25-%37 arası indirimler var. Fiyatlar da birbirine yakın. Sadece az sayıda kitap alacaksanız kargoyu da hesap etmek gerekiyor.
D&R’da 50 TL üzeri kargo ücretsiz.
Idefix’te 20 TL üzeri ücretsiz.
Kitapyurdu’nda 10 TL üzeri 1 TL, 20 TL üzeri ücretsiz, yani ücretsiz denebilir.
Babil’de 1 Ocak’a kadar tüm kargolar ücretsiz.

Ben Bir Dolap Kitap’ta yayımlanan yeni yazıları, Eda’nın yaşına uygun kitaplar ise liste haline getiriyorum. Hepsini aynı anda alamasam da parça parça temin ediyorum. Mesela bugün 4 tane kitap sipariş ettim Babil’den. Kargo da ücretsiz ne olsa, ara ara almak daha mantıklı. Yeni kitaplar eline geçtiği anda Eda’nın sevincini görmeyi çok seviyorum.

Kendim için de almak istediğim kitaplar var ama bu ay bütçeyi biraz zorladım. Hazırda okuduğum bir kitap da var; ismi Aldatmak. Daha çok başlarındayım ama pek açmadı. Edeplenir umarım biraz daha ilerleyen sayfalarda.

Lohusa terliğiyle başladık, kitapla bitirdik. Diyeceğim o ki bu indirim fırsatını kaçırmayın. Kitap alışverişine hadi herkes!


HB

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazarı Ahmet Altan ise daha edepli olmayacak ilerleyen sayfalarda da, emin olabilirsin :) Bebek bakım kitaplarına ihtiyacın varsa bende var bir kaç tane, verebilirim. Doğuma kadar okudum, sonra yüzlerine bakmaya vakit olmadı :)

SadeAnne dedi ki...

Yazarı Paulo Coelho. Ahmet Altan'ınkini okumuştum eskiden evet o da fenaydı. Bende de var bakım kitapları. Zamanında almıştım bir sürü ama bu sefer okur muyum emin değilim. Bir çoğunu uygulamadım çünkü :))

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News