http-equiv='refresh'/>

30 Mayıs 2012 Çarşamba

At Çiftliğinde Bir Minik Eda


Haftasonu Eda’yı babasının voleybol maçına götürdük. Aman Tanrım, zaptetmek o kadar zor oldu ki. Sahadan ayrılmak istemiyor, yüzüne top gelecek uyarılarına aldırmıyor ve 1 dakika yerinde durmuyordu. Yine de değişiklik oldu onun için.



Ertesi gün de hızımızı alamayıp ata binmeye gittik. Ben yine seyirciydim ama bu kez baba da bana katıldı. Eda için gösteri zamanıydı bu sefer! Alışveriş merkezlerinde pıtır pıtır gezen atlar var ya, çocuklar üzerinde zıpladıkça ilerleyen. Onlar Eda’nın görünce üzerinden inmek istemediği oyuncaklar. Bu sefer gerçeğine götürelim dedik. Baştan korkar belki diye atı sevdirdiler, tepkilerini ölçmek için. Bizimki biraz çekinse de sevdi getirdikleri atı. Sonra üzerine bindirdiler, yine bir terslik yok. Ardından da gezdirmeye başladılar. Düşme ihtimali olmadığı konusunda garanti aldık. Zaten 2 kişi vardı daima yanında ve çok yavaşça yürütüyorlardı. Eda çıt çıkarmadan gezdi 15 dakika boyunca. Çocuklar için güzel bir aktivite ve profesyonel olarak yapılabilecek zevkli bir spora benziyor.










Biz kahvaltı sonrasına gittik ama çiftliğin içinde bir cafe bulunuyor. Kahvaltı için gelenler masaları doldurmuştu. Bir de benim gibi babetle gidip ayakkabıyı at pislikleriyle batıran bir başka saftirik daha görmedim. Sonraki seferlerde bu konuda dikkatli olacağım :) Neyse ki bebekle gitmenin avantajı var, ıslak mendil hep yanımızda.



HB


5 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Eda ner kadar güzel süzülmüş öyle ata binmiş gelin gibi :) Maşallah ona.
İyi yapmışsınız götürerek bence. Hem çocuklar böyle böyle aşina oluyorlar.. Tabi bundan sonra her haftasonu çiflik maceraları bekliyor olabilir sizi :)

Gülin Ağırman dedi ki...

çok süper yaaa :) çok güzel fotolar, Eda'ya bayıldım. öpesim yiyesim geldi fena halde, ki ben çocukları öyle sevmem, hırpalamadan severim :)))
gaa

SadeAnne dedi ki...

Adanın Annesi; çok teşekkürler. Muhtemelen öyle olacak, sıkça oralardayız bundan sonra :)

Gülin; çok sağol canım. Bizim Eda sever öyle şeyleri, öpersin istediğin kadar, benden alışık mıncıklanmaya :)

Adsız dedi ki...

Ah çok tatlı. Yavaş da gitse, aman kaskı ihmal etmeyin, Allah korusun!

SadeAnne dedi ki...

Çok sağol Görkem. Haklısın kask edinmek lazım canım. Bunda ilgisini çeker mi denemiş olduk. Bir dahakine şart..

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News