http-equiv='refresh'/>

29 Mayıs 2012 Salı

Anlamakta Zorlandığım İnsan Grupları


1.grup:
Telefonun bozulduğunu düşündürecek kadar çok çaldırırsınız. Açılmayınca ümidi kesmez 1 dakika sonra yeniden ararsınız. Bu kadar ısrara ne gerek var canım!



2.grup:
Beğenmediğiniz halde çok yapmacık şekilde karşındakinize övgü yağdırırsınız. Yapmacık tavırlara hiç gelemem ben. Beğenmediyseniz ve kırıcı olmak istemiyorsanız hiç yorum yapmayın olsun bitsin.



3.grup:
Kendinizi birkaç tabaka yukarıda görürsünüz. Gerçekten öyle de olabilirsiniz ama bırakın başkaları sizi öyle görsün, siz kendinizi değil. Hepimiz insanız burada :)



4.grup:
Lavaboyu işgal etme süreniz bu gruba girmenize neden oldu. Sıra bekleyen biri olduğunu anlamanıza rağmen o kadar zaman içeride ne yaparsınız hakikaten anlamak zor.




5.grup:
İşinizi yapana kadar iyi olduklarınız işiniz bittiğinde sizin için ne anlam ifade ediyor? Hiçbir şey mi? 5.gruba hoşgeldiniz öyleyse.



6.grup:
İşi ailenizden çok önemsersiniz. Bir gün o iş elinizden alınırsa ne yapacaksınız hiç düşündünüz mü? Aile gibisi var mı! Çok geç olmadan bir daha gözden geçirin durumunuzu bence.



7.grup:
Dikkat çekmek için her şeyi yaparsınız. Bir ortama girdiğinizde hemen farkedilmek, tüm ilgiyi üzerinize çekmek istersiniz. İlgi hep üzerinizde kalsın diye konuşur durursunuz. Sizi şöyle alalım;



8.grup:
Gereksiz asabiyet yapıp ortamdaki herkesi gerersiniz. Trafikte ise sizinle aynı taşıtta olmamak veya karşılaşmamak için dua ederim. Biraz sakin lütfen.



9.grup:
Üstünüzdeki işleri başkasına yıkmaya bayılırsınız. Bu sizde adeta hobi haline gelmiştir. Nasıl olsa yapacak birileri var ben niye uğraşayım diyorsanız işte tam bu gruptasınız.



10.grup:
Şikayet etmeye bayılırken çözüm üretmeyi aklınızdan bile geçirmezsiniz. Ne da olsa biri zor biri kolaydır. Şikayet etmekle ömür geçmez. Bir şeyleri değiştirmeye çalışmadığınız sürece sussanız?!



HB

2 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

1 ve 3.grup favorilerim :)
Nefret!!!!

BALLI LOKMAM dedi ki...

Birbirinde derecede ayrılamayan 10 grup ıyyyyyyyyyyyy

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News