http-equiv='refresh'/>

11 Eylül 2012 Salı

Virgin Radio

Yabancı müzik, özellikle de rock sevenlere bir radyo önermek istiyorum. Virgin Radyo’yu biliyorsunuzdur. Hani şu Bay J ve Geveze’nin transfer olduğu radyo. Virgin Radyo Türkiye’de çalmaya başlayınca acaip sevinmiştik kaliteli müzikler dinleyebileceğimiz bir radyo frekansı bulduk diye fakat sevincimiz uzun sürmedi. Çünkü piyasa şarkılar çalan diğer radyolardan pek de farkı yoktu.

Web üzerinden dünya radyolarını dinlemek için bir engel yok. Radyo Odtü veya Eksen gibi kanallar da gayet güzel. Her şehirde frekansı olmasa bile internetten dinlenebiliyor. Tek kısıt özel şirketlerin koyduğu güvenlik engelleri oluyor. Bizde de durum böyle olduğu için hemen hemen hiçbir radyoyu online dinleyemiyordum.

Bahadır’ın İtalya’da kaldığı zamanlar dinlediği Virgin Radio İtalia’yı tekrar hatırlayana kadar...Hem güzel müzikler çalınıyor, hem şirketten dinlenebiliyor. Pek fazla araya giren konuşma da olmuyor. Olduğunda da İtalyanca konuşulduğundan belki birkaç kelime kaparım umuduyla kulak veriyorum ara sıra. Yalan Dünya’daki Servet’in İtalyanca konuşması aklıma geliyor bu muhabbet ile birlikte hep :)

Özellikle arada bir 90’lı yılların albümlerinden çalması hoşuma gidiyor. Yeniler eski albümlerin yerini tutmuyor çoğu zaman.


Güzel radyo bence. Tüm gün çalsın ben çalışırken.

Dinlemek isterseniz ana sayfada çıkan “ascolta la diretta” ya tıklamanız gerek.

Şu anda bu şarkı çalıyor:


6 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Akşamları evdeyken uydudan dinliyoruz vede bizde çok severiz:)

SadeAnne dedi ki...

Uydudan dinleme alışkanlığı yok bizde hiç. Aslında evde tv açık duracağına fonda müzik çalması daha güzel :)

ZeyneP dedi ki...

Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim!!!!

SadeAnne dedi ki...

Rica ederim ;)

Esra Atesakin dedi ki...

Süpermiş, bana uyar:)

SadeAnne dedi ki...

Güzeldir ;)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News