http-equiv='refresh'/>

27 Nisan 2011 Çarşamba

İyi ki doğdun Eceee

9 nisanda ilk doğumgünü partimize gittik. Eda’nın en yakın arkadaşlarından Ece’nin 1. yaş gününü kutlamak için. Aslında 3 nisan doğumlu ama o hafta akraba kutlaması olduğu için bir hafta sonra da arkadaşlarıyla kutlama yapıldı. Ece ile kızımın arkadaşlığı çok önceye dayanıyor. Ne kadar önce olabilir ki denmesin. Onlar daha anne karnındayken sık sık bir araya geldiler. Ece’nin annesi ile aynı şirkette çalışıyoruz. İkimiz de aynı dönemde hamileydik, kızların arasında 3,5 ay var sadece. İki hamile arkadaş ne yapar? Tabii ki sürekli bebek muhabbeti. “Bebek arabasını nasıl aldın, odasını nereden aldın, acaba buhar makinesi de almak gerekir mi, süt pompasını elektrikli mi almalı, kilolar aldı başını gidiyor, hastanenin doğum kursunda neler anlatıldı öyle, bebek bakımı çok zor” sorular, endişeler,heyecanlar..Ne çok şey paylaştık. Hamilelik çok zevkli bir dönem, hele ki çevrende senin gibi hamile biri varsa daha da zevkli oluyor. Aynı şeyleri yaşayan birinin daha olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı. Bu,çocuk doğduktan sonra da geçerli.
Herkesi şaşırtan bir doğum hikayesi oldu arkadaşımın. Ece, beklenenden tam bir ay önce hem de babası yurtdışındayken geldi. Aceleci prenses öyle karar vermişti. Hastaneye görmeye gittiğimizde minicikti, emmeyi öğrenememişti daha, hemşireler uğraşıyor, o ağlıyordu. O kadar güzeldi ki, ben de hemen kızıma kavuşmak istemiştim bu güzelliği görünce. O tarihten 3,5 ay sonra kızım dünyaya geldi. Bu sefer Ece gelmişti hastaneye ziyarete, hem de kocaman bir kızdı artık. Eda o kadar minikti ki Ece gözümüze kocaman görünmüştü. Her görüşmemizde aynı şey oluyordu. 3,5 ay ne kadar belirgin bir değişimi getiriyor bu yaşlarda..
Ece artık 1 yaşını doldurdu. Çok güzel bir günde doğumgününü kutladık arkadaşları olarak. Umarım minik kuzunun nice nice mutlu, sağlıklı seneleri olur. Ailesi, sevdikleri, arkadaşlarıyla birlikte çok güzel günleri olsun Ecemin. Sırada benim kızım var, mumları üflemesine az kaldı :)

HB

                                                          
                                                   ana kız pek güzeller maşallah

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News