http-equiv='refresh'/>

16 Nisan 2012 Pazartesi

Ailece

Haftasonu yağmur ve rüzgar yüzünden içeri kapattık kendimizi. Yüksel annemler buradayken yeşillikler içinde piknik yapmayı planlarken güzel ülkemin güzel iklimiyle bu haftasonu da kapalı yerleri tercih etmek durumunda kaldık. Madem ki yeşillikler içinde olma hayalimiz var biz de kapalı bir yerde otursak da doğanın içinde bir yere gidelim dedik. Kestel’deki Şelale sık sık gittiğimiz bir yer. Saitabat Köyünde. Bir sürü restorant var yan yana; ama biz sürekli aynı yere gidiyoruz. Alışkanlıktan olmalı. Yoksa yemekler veya mekan mükemmel olduğundan değil. Kiremitte kaşarlı alabalık benim sabit yemeğim orada. Yemek bahane de ortam çok güzel. Yanda şelaleden akan su geçiyor. Her taraf yemyeşil ağaçlar. Fotoğraf makinem yanımdaydı aslında ama öyle bir yağmur yağıyordu ki ıslanır korkusuyla sadece iç mekan çekimleri yapabildim :) Şelale Uludağ’ın eriyen karlarıyla daha da kalınlaşmış; gürül gürül akıyordu. Güzel bir havada yeniden gitmek lazım. Üstelik insan kalabalığının olduğu bir yer de değil. Sakin, huzurlu. Yazın bahçede oturması da keyifli oluyor; etrafında kazlar, ördekler dolaşıyor, tam yanından su akıyor. Güzel bir atmosfer. Artık Eda’dan dolayı ördekler bizim etrafımızda dolaşmayacak, biz onların peşinde olacağız muhtemelen ama olsun :)
İlk gittiğimizde ne kadar oturursa..Ayağa kalktığı an olay bitiyor ve bir daha geri oturmuyor. O nedenle ben hatunu fazla hareketlenmeden yakalamak için gider gitmez fotoğraflarını çekmeye başladım görmemişler gibi. Oysa amacım bu kadar basitti, sonra fotoğrafa sıra gelmiyor onu takip etmekten.
Yine çok güzel değiller ama inşallah birkaç hafta sonra biraz değişecek çektiğim fotoğraflar. Çünkü geçen hafta itibarı ile şirketimizde Fotoğrafçılık Kulübü kuruldu ve bu hafta eğitimlerimize başlıyoruz!












HB

4 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Masaallah kizina cok tatli Allah bagislasin,fotografcilik kursu benimde hayalim,insallah birgün gerceklesir!sevgiler

Unknown dedi ki...

heyecanla bekliyorum canım fotograflarını. sonucu kadar, çekim sırasında alınan keyif de önemli. tadını çıkart :)

AdanınAnnesi dedi ki...

Bence resimler süper.Eline sağlık.Bende çok severim foto çekmeyi. Ailede o resimlere renk katıyor ama en çok Eda'nın rengini gördüm ben bu postta :)

NOT:Dövmeyi görmek için hala bekliyorum :)

SadeAnne dedi ki...

Bir Terazi Kizi; çok teşekkür ederim. Umarım gerçekleştirirsiniz. Çok zevkli bir uğraş. Benden de sevgiler..
brcblr;öyle canım çok keyifli ayarlarla uğraşmak. Üstelik bilinçsizce yapıyorum şu an. İnşallah biraz öğrenince daha da keyifli olacak.
Adanın Annesi; çok teşekkür ederim. Ben daha çok başındayım ve pek beğendiğim söylenemez. Öğrendikçe inşallah..Dövmenin daha tek bir fotoğrafını bile çekmedim, ona fırsat olmadı hiç :) Çekince eklerim :)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News