http-equiv='refresh'/>

29 Aralık 2014 Pazartesi

Blogcu Anne'de bir konuk

Geçen hafta Blogcu Anne Elif sitesinde yazıma yer verdi. Konuk yazar olmak istememdeki amaç daha çok kişiye ulaşmaktı. Sağolsun Elif’in takipçilerinin bir kısmı bu konuya bundan sonra dikkat edeceğini yazdı. Bir de öksürme eğitimi başlığı ile yazdığım yazının gereksiz olduğu yorumunda bulunan bir bayan vardı ki kendisine saygı duysam da hak veremiyorum.

Ateşi olmadığı halde ve keyfi yerinde olmasına rağmen bugün Eda’yı okula göndermedim. Çünkü tüm gece öksürük krizleri yüzünden uyumadı. Evet o kadar sık öksürüyor ki her seferinde ağzını kapatmayabiliyor. Çocuk nihayetinde, unutuyor. Bazen farkediyor, “ayy çok özür dilerim anne ağzımı kapatmadım” diyor. Ben de zaten bu farkındalığı sağlamaktan bahsediyorum. Her bir eğitimi verebiliyorsak çocuklarımıza nasıl öksürmesi gerektiğini de öğretebiliriz. Tabii bunun için önce kendimizin eğitimli olması gerekiyor değil mi?

Konuyla ilgili yazımı okumak isterseniz buyurun linki.



HB

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ben çok beğendim düşünceni de, paylaşımını da. kendi yapamadığı şeyleri yanlış ya da gereksiz olarak nitelendiren pek çok kişi var hayatta. boşver, gül geç :)

SadeAnne dedi ki...

Teşekkürler canım. Herkesin duyarlı olması, üstüne düşmesi gereken bir konu malesef önemsenmiyor. Ofiste herkes köh köh öksürüyor, biri sabah ateşlendim diye anlatıyor. Biri ciğerlerime inmiş diye. İlaç da kullanamıyorken gün sayıyorum burdan gitmek için. Sabah boğaz ağrısıyla uyandım ve tek yapabildiğim çay içmek. Hadi işe gelmek zorundasın, bari bulaştırmamak için özen göster...

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News