http-equiv='refresh'/>

29 Ocak 2013 Salı

Yenilenen Köşemiz


Minifikir’in facebook sayfasında paylaştığı bu fotoğrafı çok beğenmiştim.



Ben de bu fikirden esinlenerek 3 tane fotoğraf seçip üzerlerine Bahadırla sevdiğimiz şarkı sözlerini yapıştırdım. 2 tanesi Eda’nın tek fotoğrafları, 1 tanesi de sevgili Gülin’in çektiği aile fotoğrafımız.



Grupanya’dan aldığım kanvas tablo kuponu ile bu fotoğrafları baskıya gönderdim. Sonuç; fikir güzel ama işçilik kötü. Sadece bir tanesi adam akıllı, istediğim gibi olmuş. Diğer ikisinde şarkı sözleri tablonun kenarlarına, katlanan kısımlara gelmiş. Belki de ben hesap edemedim, kenarlardan pay bırakmam gerekirdi ama fotoğrafçı da uyarabilirdi bu şekilde olacak diye. Kuponla yaptırılan iş bu kadar olur işte. Yine de sevdim ben bu köşeyi. Daha önce asılı olan çerçevelerle birlikte güzel durdular. Bana kalsa tüm duvarları çerçevelerle doldururum zaten. Masa, vitrin gibi şeyler üzerine koymayı değil de duvara asmayı seviyorum çerçeveleri.


Tan Sağtürk'ün evinden..


*Minecimin çekip düzenlediği siyah beyaz fotoğraf benim favori Eda fotoğraflarımdan. Nasıl da güzel yakalamış Mine bu pozu. Zeytin gözlüme de maşallah.
*Diğer fotoğrafın renkleri de baskıda kötü çıkmış. Normalde bu kadar karanlık olmamasına rağmen gelen çerçeve böyle malesef.



HB

6 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

bak şimdi bana da ilham geldi..
inanırmısın evimizin duvarlarında saatimiz bile yok
sadeve bir kanvas tablomuz var onuda taşınırken annem asmış
çok severim bende duvardaki fotoğrafları..

bende çok istiyorum böyle kanvas bir resim..üçümüzün olduğu..
bilgi istiyorum please :))

SadeAnne dedi ki...

Valla grupanyadan alıp yaptırmıştım ama fotoğrafçının adını hiç hatırlamıyorum. Herhangi bir yere yaptırabilirsin bence, işçilik anlamında çok başarılı değildi burası ama fiyat uygundu 45 TL ye falan mal oldu sanırım 3 tanesi.

Unknown dedi ki...

ben alttaki eda nın resminde takılı kaldım maşalalh çok güzel çıkmış

SadeAnne dedi ki...

Çok teşekkürler. Ben de hastayım o resmine, maşallah zeytin gözlüm pek güzel çıkmış.

Gülin Ağırman dedi ki...

çok güzel olmuş. kuponla olunca malesef olabiliyor böyle şeyler ama kupon reklamları olmasa bu da tip ürünler aklına gelmez insanın. aile fotonuza bayıldım :))) yalnız bence çeken ışığı iyi ayarlamamış, kesinlikle güzel bir bahar günü bu çalışma açık havada tekrar yapılmalı :)))

SadeAnne dedi ki...

Yapalım canım. O gün hava çok kapalıydı, sen koşullara göre en iyisini yaptın. Eline sağlık tekrar ;)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News