http-equiv='refresh'/>

3 Aralık 2012 Pazartesi

Blogum Dergisi-Bebeğinizle 1 Yastıkta

1 sene boyunca bebeğiyle birlikte uyumuş ve ara ara hala uyumakta olan bir anne olarak bu konu hakkında bir yazı yazdım. “Bebeğinizle 1 Yastıkta” yazısını okumak için linke tıklayabilirsiniz. Kaçıncı sayfada olduğunu söylemem. Tüm bloggerların yazıları birbirinden güzel. Hepsini okumanızı öneririm sırayla.

Blogum Dergisine, yazıma yer verdiği için buradan teşekkür ediyorum.

Keyifli okumalar...

HB

7 yorum:

Gülden Hekimoglu dedi ki...

paylaşımınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

ZeyneP dedi ki...

Zamanı feci kısıtlı bir anne olarak "Kaçıncı sayfada olduğunu söylemem" söylemini şiddetle kınıyorum. Kızıııaaağğğmmm nerde bu yazı? Kudurdum akşam akşam :/

Unknown dedi ki...

Emeginize saglik , cok guzel bir paylasim olmus.Ozellikle bebegiyle neredeyse ayni yatakta yatan benim icin .Ben de yataginin kenarindaki eklentiyi monte etmedim , bizim yataga resmen yapisik :)

SadeAnne dedi ki...

ZeyneP; Vallahi de söylemem. Link yazmışım ona şükret şekerimm :p

SadeAnne dedi ki...

Enoch Baris Opoka; beğendiğinize çok sevindim. Teşekkürler :)
Çok var değil mi bebeğiyle birlikta uyuyan...

ZeyneP dedi ki...

Taam taam buldum. Site benim bilmediğim bir temada olduğu için dergiye ulaşmakta biraz zorlandım. Sorun bendeymiş yani. Ama başardım!!!
Yazın bence çok güzel olmuş. Gülbilge 8 aylık ve gece 7 defa uyanıyor. İsterse üniversitede yanımda yatabilir(?!) ama şu anda ayrı odaya alırsam, o uykulu halle muhtemelen bir odadan diğerine koşarken yedi defanın en az bir defasında kendimi yerde bulurum. Salahiyetimiz açısından bizim odada yatmasını uygun buluyorum :P

SadeAnne dedi ki...

Teşekkür ederim ;)
Bebeğe göre ve annenin tutumuna göre değişiyor, doğrusu yanlışı yok bu işin. Çocuk gece 2 kere uyanıyorsa ne olacak odasına gider gelirim derken senin gibi çokça kez kalkıyorsa yanında yatmayı daha uygun bulabilirsin.
Çok kafaya takılacak şeyler değil. Eninde sonunda alışıyor.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News