http-equiv='refresh'/>

16 Nisan 2012 Pazartesi

Hediye kitabım

Hediye olayını seviyorum. Alınan hediyeler hiçbir yerde bulunamayacak şeyler mi? Hayır ama yarattığı duygu insan aynı şeyi kendisi aldığında yaşanmıyor. Satınaldığım şeyleri bir süre sonra kullanmıyorsam evde tutmamayı tercih ederim. Bu kıyafet de olsa böyle, süs eşyası da olsa. Annem sağolsun benim yardımcım bu işlerde. Kullanılmayan eşyalar temizliğine giriştiğimde çıkan kutular, koliler, poşetler, temizliğin büyüklüğüne göre değişen her neyse anneme götürürüm. O da içlerinden seçer, düzgünce olanları ayıklar veya hepsini ihtiyacı olanlara verir. Bu kolilerin içine girme ihtimali olmayan tek şey aldığım hediyelerdir. Kullanmasam bile evin bir yerlerinde durmazsa huzursuz olurum. Emek harcanmış bir eşyayı vermek istemem. Üstelik küçük veya büyük anısı olan bir eşya, baktığımda bir olayı, bir kişiyi hatırlatan...
Bugün bir hediye aldım. Ölmeden Önce yapmak istediklerini ve aralarından gerçekleştirdiklerini yazıyor blogunda Güven T. Çok eğlenceli bir anlatımı var ve insan okurken illa ki yüzünde bir gülümseme oluşuyor. Zengin bir içeriği olduğu için sayfasıyla tanışma sebebimi hatırlamıyorum. Kim bilir ne ararken görmüştüm; gezi mi kitap mı film mi...Bu yazısı için malzeme verecek bir kelime değildi ama eminim :)
Geçen hafta sitesinde ilk çekilişini yaptı ve hediye sever ben bu tür çekilişlere çok sık katılmamama rağmen hediyeyi beğendiğim ve eğlenceli olacağı için yazıya yorum yazdım. Gerçekten de çok eğlenceli bir video ile çekiliş sonucu açıklandı. Bugün kitabımı aldığımda yine yüzümde bir gülümseme oluştu. Teşekkür ederim bir kez daha...Kitaplığımdaki yerini kaybetmemek üzere alacak.



Bana okuyabilmem için bol zaman dileyin :)

HB

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir şey değil ve teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

Çok sevindim elinize ulaştığına, perşembe günü göndermiştim normalde ama geç olsun güç olmasın. :)) Bu arada içine not yazacaktım ama unutmuşum idare edin artık.

Keyifli okumalar...

SadeAnne dedi ki...

Cuma akşamı gelmiştir muhtemelen ama şirketin içinde anca ulaştırmışlardır.
Masamda görenler okuma sırasına girdiler :)
Çok çok teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News