http-equiv='refresh'/>

17 Ekim 2011 Pazartesi

Haftasonu Gezmesi-4 ** Hayvanat bahçesi


Bu ara işler öyle yoğun ki anca yazabiliyorum. Yoğunluk bizim işlerin doğasında var da bu ekstra yoğunluğun sebebi departmanımızdan 3 kişinin aynı anda işten ayrılmış olması. Üzücü olan ise bunun kendi istekleri dışında gerçekleşmesi. Hepimiz onların gidişiyle psikolojik olarak çok etkilendik. İş anlamında da etkisi hızla kendini gösterdi. Neyse, ben farklı bir konuda yazacaktım.
Geçen Cumartesi Eda’yı hayvanat bahçesine götürdük. Bursa’dakiler mutlaka biliyordur; Botanik Park’ın yanında çok güzel bir hayvanat bahçemiz var. Yemyeşil, çok büyük bir alanda. Hava yazdan kalmayken bu fırsatı değerlendirip öğlen uykusundan önce koyulduk yola. Ziyaretçilerini görmekten mutlu hayvanlar ile onlara bayılan Eda için çok güzel bir gün oldu. Aslında Bahadırla ben bile heyecanlandık hayvanat bahçesine gidiyoruz diye J Güzel güzel fotoğraflar çekerim diye de hevesliydim aslında ama fotoğraf makinesini açmamla şarjının bitmesi bir olduğu için bu hevesim kursağımda kaldı ve yine telefonun kamerasıyla idare etmek zorunda kaldım.















Sürekli kitaplarda veya televizyonda gördüğü hayvanları canlı canlı görmek, seslerini duymak Eda için güzel bir deneyim oldu. O kadar çok koşturdu ki bu yorgunlukla eve gider gitmez uyur diye düşündüm orada gezerken. Hatta uyku saati geldiği için son bölümü biraz hızlı geçtik. Açık hava, koşturmak, hiçbir şey kızımı yormamış olmalı ki o gün gündüz uykusunu atladı. Yani güzel uyumak bir yana yarım saat bile uyumadan akşamı etti. Yine de çok güzel bir haftasonuydu. Havalar soğudu artık, sonbahardan kışa geçiş yaptık. Yani haftasonları bir iki alternatifle sınırlanacağımız günler geldi. Ya alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğiz, ya arkadaş-akraba ziyaretleriyle,ya da evde olacağız. Bir de hava güneşli ve biraz ılık olsa da dışarıda biraz zaman geçirsek diye bekleyeceğiz..

HB

2 yorum:

ASLI dedi ki...

Haftasonu gezme yeme icme olursa haftasonu oluyor degil mi ?
biraz daha büyüdügünde gittiginizde daha sevicektir.

SadeAnne dedi ki...

Evet o zaman daha da farkında olur. Zaten alan cok geniş olduğu icin hayvanlar biraz uzaktaydi bazılarını tam görememiş olabilir :)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News