http-equiv='refresh'/>

26 Aralık 2014 Cuma

Sadeanne'den Hediye

Yılbaşı için ben de bir kişiye hediye vermek istedim. Aslında bir süredir aklımda vardı ama ne olacağına bir türlü karar verememiştim. Mağazadan bir şey alıp onunla çekiliş yapmak istemedim. Bazı bloglarda denk geliyorum da galiba Watsons cirosunun büyük bölümünü blogların çekilişleri ile yapıyor. Kitap istemiştim, aklımdaki de belliydi aslında. 2014’te kaybettiğimiz Gabriel Garcia Marquez’in Kırmızı Pazartesi isimli kitabı ve yanında bir çocuk kitabı olsun istiyordum ama baktım daha önce bir kez kitap çekilişi yapmıştım. Değişik olsun bu sefer, o başka zamana kalsın dedim.

Hediyem el emeği bir çanta. Tasarımı ve önündeki süslemeler bana ait, sadece dikimini kendim yapmadım. Dolayısıyla hediyeyi göndereceğim kişi taktıkça SadeAnneyi hatırlayabilir. Umarım öyle olur yani.



Katılım şartları şöyle:

-Instagram üzerinden katılacaklar; yukarıdaki fotoğrafı profillerinde #sadeannedenhediye hashtagi ile paylaşıp benim hesabımı (@haticebln) etiketlemeliler. Bu şekilde paylaşımda bulunan kimseyi atlamamış olurum.

-Facebook üzerinden katılacaklar; çekiliş yazı linkini hesaplarında paylaşıp buraya yorum bırakırlarsa yine takibim açısından kolay olacaktır. (yorum kısmında paylaşımın yapıldığı link de yazılmalıdır)

-Instagramda gizli hesaplar çekilişe dahil edilmeyecek.

-Paylaşımlar 31 Aralık gecesine kadar devam edebilir. Sonrasında aralarından biri çekilişle seçilecek.

-Kargo ücreti tabi ki bana ait. Hediye çekilişlerinde aksini düşünemiyorum :)

O zaman bol şans!


HB


Çekilişimiz sonuçlandı. Kazanan tubasanal77 isimli ig kullanıcısı. Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkürler. Tuba hanımı da tebrik ediyorum. Toplam 81 kişi çekilişe katıldı ve sonuç http://www.cekilisyap.com/ ile belirlendi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Katıldım

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News