http-equiv='refresh'/>

22 Aralık 2014 Pazartesi

Annemin büyük değişimi

Benim annem varya sosyal medyada öyle bir aktif ki…Ne var bunda herkesin annesi artık facebook kullanıcısı demeyin. Annem öyle gerideydi ki gelişim hızı herkeslerden büyük. Bilgisayarı açıp kapatmayı bile bilmezdi diyeyim siz anlayın. Önceleri babamın açtığı hesapla takip ediyordu. Ama bütün kadın akraba, komşu, arkadaşlar için arkadaşlık isteği gönderince babamın hesabıyla bu pek hoş olmadı. Hatta ilk acemilikle başkalarının fotoğraflarında alakasız kişileri filan etiketliyordu. Aman aman tam rezillik. Babamın isminin bu şekilde yanlış işlere karışmasına daha fazla göz yumamazdım. Hemen anneme bir facebook hesabı açtım. Hatta bir güzellik olsun diye arkadaş filan da ekledim. Kullanıma hazır, mis gibi bir hesap hediye ettim anneciğime.
Herkesi rahatça takip edebiliyor artık. Kim nereye gitmiş, o ne yazmış, bu ne paylaşmış. Ve bunların ötesinde bir sürü yeni yemek tarifi alıyormuş izlediği sayfalardan. Geçen gün baktım bilgisayar mutfakta, baka baka yemek yapıyor. Tek eksiği fotoğraf yüklemek şu anda. Onun da sebebi telefonu. Fotoğraf çekebilse onu da yapacak.

Bu da annemden bir paylaşım :)

Fb yetmemiş, instagramı da öğrenmiş ama oraya henüz üye değil. Sadece benim adresimi yazıp, yeni fotoğraf var mı diye bakıp çıkıyor :) Aslında oraya da bir üye yapsam annemi komşuların, akrabaların dışına çıkıp ünlüleri de takip etmeye başlayacak. Bu Tarz Benim hayranı olarak Ivana ve Nurellayı da bulurum ben ona :) Boş kaldığım bir gün el atayım en iyisi. Benim annem geri kalmasın hiçbir platformdan. Onda bu gelişim isteği olsun yeter.


HB

3 yorum:

Miskin ve Beceriksiz :) dedi ki...

Hahahaa benim annem benden daha iyi kullanıyor sosyal medyayı,benden daha aktif:))

Unknown dedi ki...

ayy valla bu yeni nesil anneleri napıcaz bilmiyorum :) ben de annemin instacollagela foto paylaştıgını gorunce dumur olmustum :)

SadeAnne dedi ki...

Miskin ve Beceriksiz; biz bilgisayar çocuklarıyız ama onların bu yaştan sonra bu kadar hızlı öğrenmeleri gerçekten şaşırtıcı :))

Burcu; Nurhan teyze aşmış durumda zaten :) Maşallahları var.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News