http-equiv='refresh'/>

30 Aralık 2011 Cuma

Mutlu olsun yeni yıl

2011 yine nasıl geçti bitti ben farkına varamadım. Benim için güzel bir yıldı. Kızımın büyüdüğünü görmek, yeni şeyler öğrenirken onu seyretmek muhteşemdi. Blogum ile uğraşabildiğim bir seneydi sonra. Yazmak, paylaşmak, okunmak bir o kadar güzeldi. 2011’i bu yazılar sayesinde yaşadığımız olaylarla, hissettiklerimle hatırlayacağım. Sağlıklı, huzurlu olsun da varsın hızlı geçsin seneler..Sağlıklı her günümüz için, sevdiklerimiz yanımızda olduğu için ne kadar şükretsem az.
2012’den beklentilerim klasik. Yine de güzel sürprizler de olsa fena olmaz. Hayata geçirmek istediğim bir şey var ki iş yoğunluğundan dolayı hiç zaman ayıramıyorum. Bu konu için biraz zaman ve güzel sonuçlar diliyorum.



1 sene bile ömrümüzde neler neler değiştiriyor..Geçen seneki fotoğraflara baktığımda dahi şimdiki halimden başka bir ben görüyorum. Nasıl bu kadar çabuk değişiyor vücudumuz, zevklerimiz, beğenilerimiz..

Yeni yılda neler yaşanır bilinmez ama 2010-2011 karşılaştırması yaptığımda nelerin değiştiğini düşünürsem 2012’de de çoğu şeyin aynı kalmayacağını tahmin edebiliyorum.

2010: Minik Eda ne yürüyebiliyor ne emekleyebiliyordu. Tek yapabildiği yattığı zaman yuvarlanmaktı.
2011: Yaşını dolduran Eda artık büyüdüğüne kanaat getirerek yürümeye karar vermiştir. Şimdilerde ise bırakın yürümek ordan oraya koşturmaktadır.

2010: Eda “rain forest” temalı ana kucağının üzerinden inmemektedir. Hele onda sallanmadan uyuması imkansızdır. Her gidilen yere taşınan bir şey haline gelmiştir ana kucağı.
2011: Eda kendi kendine,çoğu zaman sallamaya gerek kalmadan; fakat annesini yanında isteyerek uyumaktadır. (iyiye gidiş)

2010: Eda geceleri kendi yatağında uyumaktadır ve gece 4-5 kez uyandığında annesi şikayet etmektedir.
2011: Geceleri annenin yanında uyumakta ve kendi yatağını,hatta kendi odasını hiçbir şekilde kullanmamaktadır. (kötüye gidiş)

2010: Garip garip sesler çıkartan Eda’nın söylediklerinden annesi ve babası bir şeyler çıkartmaya çalışmaktadır.
2011: Eda önce baba, sonra anne diyerek bizleri mest etmiştir. Şimdi hala telefonda “anne” dedikçe onu ısırma isteğimi arttırmaktadır.

2010: Ayaklı tulumlar evde veya dışarıda farketmeden rahatlığı bakımından favori giysimiz olmuştur.
2011: Artık dışarı çıkarken veya yeni bir şey giydiğinde mutlu olan Eda ayna karşısına geçip “ay ay” diyerek süslü bir kız olacağının sinyallerini şimdiden vermektedir.

2010: Kış aylarında dışarıda çamaşır kurutmak zor olduğundan yıkanan bazı kıyafetler kurumak üzere peteklerin üzerine serilmektedir.
2011: Eda’nın artık onları orada tutması imkansız hale gelmiştir. Ortalıkta bulunan şeylerin aynı yerinde durması çok küçük bir olasılıktır artık.

2010: Eda annesine pek düşkün değildir ve işten gelen anneyi pek sallamayan bu küçük kız yüzünden annesi biraz bozulmaktadır.
2011: Sabahları anneanneye bırakırken ağlamalar başlamıştır.

Bu listenin sonunu getirmek için benim birkaç gün önceden yazıya başlamam gerekirdi. ‘Değişmeyen tek şey değişimin kendisi’ demişler ne olsa. Eda tarafında 1 yıl gibi kısa bir sürede bile neler neler değşti..

Bakalım seneye neler olacak...Lütfen kötü olmasın hiçbir şey, kimse için...Kızım,ailem,arkadaşlarım,sevdiğim tüm insanlar,ülkem için güzel, sağlıklı, bol gülmeli bir yıl olsun. Bir de Mayalar yanılmıştır umarım, 2013 için de dileklerde bulunmayı ümit ediyorum vakti gelince J

HB

6 yorum:

AsOrTiK dedi ki...

güzel şeyler olmuş 2011'de sizler için, darısı yeni gelecek yılın başına:))
iyi seneler...

SadeAnne dedi ki...

Çok teşekkürler Nagehan Hanım. Umarım hepimiz için güzel günler getiren bir yıl olur 2012.
Sevgiler..

Unknown dedi ki...

çok güzel günler geliyor senin adına çünkü kızın büyüyor şimdi bide konuşacak ki tadından yenmez olacak.gelip sarılıp öpecek ki ayrılmak daha dazor olacak senin için.umarım dilediğin herşey gerçek olur:)
sevgiler

sitare dedi ki...

ay sen bi de 2012 yi yaşa gör hatice ,o cadı neler neler yapacak.Allah başta kocana sonra sana sabır versin hahahaaa.güzel yıllar şekerim.

ASLI dedi ki...

iyi yillar canim..Minigini öperim

SadeAnne dedi ki...

Sezocum;umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir.Güzel hatırlayacağımız bir yıl olur 2012.
Sitare;sana da güzel yıllar canım. Gerçekten sabır dilemekte haklıymışsın. Birkaç gündür öyle huysuz ki geceleri..çok fenayız karı-koca :(
Aslıcım biz de öperiz, iyi seneler...

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News