http-equiv='refresh'/>

14 Aralık 2011 Çarşamba

Işık yok mu bende?

Fotoğraf çekmeye çok heves ettim şu aralar. Heves ettim de elimde makine gezmiyorum esasında. Nedeni de elime alacak makinemin olmaması. Yani profesyonel makinemin. Daha önemlisi bu işin teknik bir de eğitimi var, o konuda da eksik durumdayım şu an. Sadece meraklandım diyelim işte.

Etrafımda bu işi çok iyi yapan arkadaşlarım oldukça da artıyor hevesim. Utku, bahsettiğim arkadaşlarımdan biri. Çektiği fotoğraları sitesinde de paylaşıyor. Eda’nın birkaç fotoğrafını da eklemişti buraya.

Utku’nun rakibi ise Mine. Geçen haftasonu canım arkadaşım Suna geldi bize ziyarete, bu yazıda anlatmıştım Suna’yı biraz. Mine ise onun kardeşi. Daha önce tanıştığım fakat tanıma fırsatını henüz bulabildiğim kardeşi. Minecim çok tatlı, sıcakkanlı, hoş muhabbeti olan biri. Öğretmen olduğu için mesleği dışında birçok şeye zaman ayırma fırsatı bulabiliyor. Fotoğraf da bunlardan biri. Çektiği fotoğrafların üzerinde oynamayı da seviyor. Haftasonu Eda’nın bir sürü fotoğrafını çekti. İçlerinden seçtikleri web sitesinde..

Utku da çoğunlukla bizimleydi haftasonu, tabii ki makinesiyle birlikte. Fotoğrafçı gözüyle baktıkları için her şeye güzel bir poz, ya da ışık yakalandığı anları kaçırmadılar hiç.
Bahadır bende o ışığı göremediği için bana makine almak istemiyor. Bir hevesle istediğimi, sonra uğraşmayacağımı düşünüyor. Utku önce teknik birkaç şey öğrenmem için bana cd getireceğini, sonra kendi makinası ile çalışabileceğimizi söylüyor. Benim bu noktada isteğim; kızımdan biraz uyuması ve dinlenmemi sağlaması, işimden biraz yükümün azalması, Utku’dan verdiği sözü tutması, eşimden de bana biraz güvenmesi J Bu şartlar zor sağlanır değil mi? Belli olmaz, en azından ben inanayım ki olsun.

HB

5 yorum:

Deli Anne dedi ki...

İnan tabi ya, bak ben de bilmiyorum hiç ama cebelleşiyorum.. öğrenmekle değil çekmekle:)

Unknown dedi ki...

hiç bir engel yıldırmasın seni canım. gerekirse ben sana kendi makinemi veririm. ben hic teknigi ogrenme fırsatı yaratamıyorum kendime, yazık oluyor makineme.

SadeAnne dedi ki...

Deli Annem bence cok basarilisin o kadar çeksem daha ne isterim
Burcucum teklif etmen yeter canım benim inşallah ikna edicem de bakalım önce su ışığı bı görsün bizimki :)

ASLI dedi ki...

Bana gecen sene dogum günümde aldi e$im..
ugra$iyorum...Cektikce ögreniyorsun..
yapabilirsin :)

SadeAnne dedi ki...

Umarım Aslicim ;)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News