http-equiv='refresh'/>

7 Ocak 2015 Çarşamba

Bir hediye bu kadar işlevsel olur

Bahadır bana İspanya'dan bir hediye getirmişti, ig’de takip edenler hatırlayacaktır. Kendime zorla hediye getirtince Bahadır’ın bu hediyeyi seçmekle bana bir ders vermek istediğini düşünenler olabilir. Ancak durum böyle değildi. Bu güzide hediye gayet sevilerek, beğenilerek alınmıştı. Oysa açarken yüzümdeki ifade pek sevilecek türden değildi. Annem bile değil de anneannem seviyesinde beğenilebilirdi böyle bir model. Hayır biricik eşimin zevksiz olduğunu söyleyeceğim ama benimle evli neticede. Nasıl yaptı böyle bir şeyi anlamadım ben. O gün anlamadım ama bugün, daha doğrusu son 2 haftadır tükürdüğümü yalamaktayım.



Bu yelek benim kurtarıcım oldu. O gün etikette gözüken bedene geleceğime dair inancım yoktu. Fakat beden tablosunun basamaklarını hızla tırmandıktan sonra askıda öylece duran hediyeme bir şans vermeye karar verdim. Giydiğim gün beni sıcacık tuttuğunu görünce de onunla tamamen barıştım. Gerçi ofise gelince hemen üstümden çıkarıyorum ama olsun. İşlevini yerine getirmesi önemli. Biricik eşim meğer geleceği görüp bana hamilelik yeleği almış!

Sözün özü bir şey hakkında kötü konuşmadan, atıp tutmadan önce ona bir şans vermeyi deneseniz çok şey değişebilir. Vay be, bir hediyeden mesaj içerikli yazı çıktı daha büyük işlev mi olur.


HB

4 yorum:

Adsız dedi ki...

güle güle giy, güzel güzel giy, üşüme, yavruyu da kendini de sıcak tut. bak ne kadar ileri görüşlü bir eşin varmış :) :) artık buna bakış açısı mı deriz, duruma göre mi deriz :) :)

SadeAnne dedi ki...

Çok ileri görüşlüdür çok :) Yine de bana hediye seçerken kıyafetten yana tercihler yapmasa iyi olacak :)

Unknown dedi ki...

bende görsem bozulurdum ama işe yaramış ona bakmak lazım:)bu arada ben de örgü yeleklerden nefret eden ben doğumdan itibaren annemin yeleğine el koymuş ve hala yıkayıp kurutup hemen üzerime geçirmiş olabilirim:)yalan yok doğum sonrasında yaşanılan titreme,üşümemeye ne iyi geldi anlatamam sırf sırtımı ısıtıp ve hafif olaması bakımından vazgeçilmezim oldu.Yani büyük konuşmamak lazımmış:)
seviler

SadeAnne dedi ki...

Sezo bigo; aynen. Ben yazın doğum yapmama rağmen hastanedeyken kalın örgü hırkalar giymiştim.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News