http-equiv='refresh'/>

10 Şubat 2014 Pazartesi

Keçeyle Tanışma

O kadar alışmışız ki hazır olanı tüketmeye. Başkaları yapsın, ben kullanayım. Ben de böyle alıştım. Tüketmek adeta bir istek haline geldi. Mesela alışverişe çıkıyorum, gördüğüm bir şeyi beğenip alıyorum. Sadece onu alma eylemi beni mutlu eden. Öyle olmasa etiketiyle haftalarca giyilmeden dolapta beklemezdi. Utanılası ve şımarıkça.

Ufakken yani zamanımın çok olduğu okul yıllarında kendim bir şeyler yapmayı severdim. Mesela düz ve basit şeyler de olsa örgü örmeyi, boncuk dizmeyi vs. Ama artık bu zamansızlıkta en sevdiğim şeyi, kitap okumanın kendisini rafa kaldırmışken bu tür şeylerle uğraşamıyordum. Tek yaptığım ara sıra Pinterest’e girip insanların DIY projelerine bakmaktı.


Minecim keçe kursuna gitmeyi teklif edene kadar…Geçen haftasonu Elif Şahin (EsTasarım) evinde 3 saatlik bir kurs verdi bize. Çok eğlenceliydi ve nasıl geçtiğini anlamadık sürenin. Temel birkaç teknik öğrendikten sonra evde denemelere başladık her ikimiz de. Ev, aldığım keçeler ve malzemelerle Pazar yerine dönse de bana bir nevi terapi geliyor bunlarla uğraşmak. Tabii genelde Eda uyuduktan sonra yaptığım için uykusuz kalmama neden oluyor ama yine de şikayetçi değilim. Yaptığım şeyler çok acemi işi tabi, buna rağmen beğenip kendisi için de isteyenler oldu. Böyle beğenenler çıktıkça da pek mutlu oluyorum. Bir şeyler üretmenin en güzel yanı da bu olmalı zaten.








4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş hepsi ellerine saglık. Hiç de acemi de durmuyor ayrıca :)

Burcu Odacı dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel olmuş, ama ben en çok kitap ayracına bayıldım :)
ellerinize sağlık...

SadeAnne dedi ki...

@Burcu Bilir Teşekkürler canım. Dikişimi biraz geliştirmem lazım, yapa yapa düzelecek inşallah :)
@Burcunun Dünyası; çok teşekkürler. Beğenmenize sevindim.

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş bence de :) taca bayıldım özellikle. bende de keçe var. kızlarımın dişi çıktığında diş şeklinde keseceğim güya süsleme yapmak için ama elim değmiyor. yapıp kenara koysam iyi olacaktı işe dönmeden.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News