http-equiv='refresh'/>

13 Eylül 2013 Cuma

Ey insanlık tehlikenin farkında mısın!

Sibel Can’ın oğlu giyim tarzıyla çok konuşulmuş. Bu fotoğrafı gazetede gördüğümde mide bulantısıyla karışık duygularımı tarif etmem zor. Ona özgü olmalı, sonuçta çevremde hiç görmedim böyle bir moda diye düşünmüştüm. Pardon, çok benzerini İspanya’da görüp çocuğun Türkçe konuştuğunu duyunca da epey şaşırmıştım ondan önce. Neyse, bu şokların üstünden biraz süre geçince bu sefer Cengiz Abazoğlu’nun bu Engincan mı artık ismi neyse onun giyimini çok beğendiğini, kendisine tam not verdiğini falan anlatan bir haber okuyunca (yok sadece magazin sayfalarını okumuyorum, yanlış anlaşılmasın) eyvah dedim bu şey moda oluyor.


Hayır renkli pantolonlara yeni yeni alışmaya başlamışken bu kadarı biraz fazla gelecek bana. Pantolonun ötesinde ayakkabılar da ayrı kötü. Tam bir kepazelik. Bizim delikanlı Türk erkeği böyle giyinmez diye bir tesellim vardı ama bugün gazetenin ana sayfasında Cem Yılmaz’ın bu fotoğrafını görünce artık şokun ötesine geçip kabulleniş yaşamaya başladım. Sanırım sokakta kısa ve dar paçalı skinny pantolon giymiş erkeklere bir süre sonra gözümüz alışacak. Hiç değilse babeti sadece biz bayanların tekeline bıraksanız!
İstanbul’da durum nasıl bilmiyorum ama Allahtan bizim buralara henüz bu moda uğrama cesaretini göstermedi.

HB

2 yorum:

Unknown dedi ki...

İlahi Haticecim, cok guldum okurken :) gercekten cok kotuymus ama.
Bursaya gelecegini sanmam bu akımın. Neyse ki Bursa bu tarz seylerde çok kapalı, cok geri. buraya gelene kadar geçer gider bu akım :)

AdanınAnnesi dedi ki...

Sayende gördüm, görmeseydim de birşey kaybetmezmişim dedim :))
çok kötü!

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News