http-equiv='refresh'/>

22 Ekim 2012 Pazartesi

Pepee Çılgınlığı

Cumartesi akşamı Anatolium’daki Pepee etkinliğine gittik. Çekilir bir karakter değil ama kız seviyor ne yapalım. Biz de eğlenmeye çalıştık tümünü farkında olmadan ezberlediğimiz şarkılar çalarken. Çocuklar televizyonda gördükleri Pepee ve Şilayı orada görünce kafaları karıştı sanırım. En azından Eda’da öyle oldu. Bizim evimize gelsinler diye tutturdu çünkü. Bir de etkinlik bitince tek ağlayan çocuk Eda oldu sanırım. Bu kadar hayranı olduğunu bilmiyordum ben de doğrusu.
Ertesi gün de herkese Pepee benim elimi tuttu, Şila benim burnumu sevdi diye anlattı durdu :) İlgi konusunda gösterdiği performansı umarım Disney festivalinde de sergiler.








Bu arada Eda’nın ilk kez eline mikrofon aldığı gün olarak da tarihe geçsin 20 ekim.


HB

5 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Aaa ne iyi yapmışsınız,benim kız da seviyor peppe yi:)

AdanınAnnesi dedi ki...

:)
neden çekilmez diyorsunki
seviyor bundan ötesi yok!
bizimde severek dinlediğimiz bir müzik, izlediğimiz filmler karakterler. çocuklarda aynı sevgiyi bırakmayabilir.
Hem böyle temiz sevgiden kime ne zarar gelir
Ada'da çok seviyor Pepee yi. Keşke buraya da gelseler giderdik bizde :P

SadeAnne dedi ki...

BaHaR; çocuklar hastası zaten :)

Adanın Annesi; tabi canım, o seviyorsa gerisi boş zaten. benim için çekilmez ayrı ama kızım sevdiği için o ne zaman istese izliyorum. Gelirler muhtemelen, il il geziyorlar sanırım ;)

Sinem Kayacan dedi ki...

Ben de kızımı trump towers da pepee ye götürdüm. çok mutlu oldu :) pepee iyi ki var da örümcek adam, süpermen, batman gibi karakterlerden kurtulduk :)

SadeAnne dedi ki...

Vurdulu kırdılı çizgi filmlerin yasaklanması gerek zaten. Hiçbir faydaları olmadığı gibi çocukları da olumsuz etkiliyorlar.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News