http-equiv='refresh'/>

19 Ocak 2015 Pazartesi

Sling Seçimi

Wrap slingler çok tatlı durmuyor mu sizce de? Eda’da haberdar değildim bu kumaşlardan ama şimdilerde alsam mı diye düşünmeye başladım. Lakin çevremde hiç kullanan ve tavsiye alabileceğim birileri yok. Videolarını izlediğim kadarıyla bağlaması biraz zahmetli. Ama yorumlardan okuduğum kadarıyla da yaptıkça pratiklik kazanılıyormuş.

Birkaç model beğendim ama kararsızlık diz boyu. Siz de fikir versenize bana..

Nr1. Neko Wrap Sling





Nr2. Sleepy Wrap





Nr3. Moby Wrap




Nr4. Boba Wrap





2 yorum:

Nihal Sulkalar Dölen dedi ki...

Ben de 35 haftalık hamileyim. Amerika'da yaşıyorum wrap ve slingler burda çok yaygın. Ben de çok araştırmıştım her bir markayı ayrı ayrı. Ama sonunda bunlardan almadım. Birincisi bebek çok küçükken yanınızda bir yardımcınız olmadan bu kumaşları dolamanız ve bağlamanız çok uzun zaman alıyor. İkincisi bebek büyüdükçe omuz ve bele binen yükten ötürü hiç de kullanışlı olmuyor. Çünkü ne omuzda ne de belde herhangi bir ped desteği yok. Ayrıca çoğu marka da 10 kg üstü veya 6 aydan büyük bebekleri taşımak için uygun olmadığını belirtmiş. Evet çok değişik ve estetik görünüyor ama bence rahatlık daha önemli. Ben burdan Britax Baby Carrier aldım. Türkiye'de var mıdır bilemiyorum ama benim aldığım modele yakın bebek taşıyıcılarını Ergobaby ve Babybjörn de üretiyor.
Mutlu günler dilerim. Sevgiler.

SadeAnne dedi ki...

nilgün aydın; çok teşekkür ederim. sevgiler.

Nihal Sulkalar Dölen; hayırlı olsun aramızda sadece 5 hafta var :) görüşlerinizi duymak iyi oldu. genelde aldığım yorumlar çok kullanışlı olmadığı yönünde. sanırım ben de almaktan vazgeçiyorum. diğer önerdiğiniz markaları inceleyeyim. çok teşekkürler :)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News