http-equiv='refresh'/>

12 Haziran 2014 Perşembe

Yalan Nedir Bilmeyen Gözler

Ben gözümdeki papillomdan nasıl kurtulduğumu anlatmamışım. Tam 1 ay oldu, küçük bir operasyonla sol gözümün kenarındaki minik kisti (niye detaylı anlatıyorsam, zaten altta fotoğraf var) aldırdım. Aslında herhangi bir ağrı vermiyordu, ya da çok sorulduğu gibi görüşümü engellemiyordu. Ama çoook çok eskiden beri gözümde olan bu et parçası büyümeye başlamıştı bir süredir.
Yani doktora gitmenin zamanı gelmişti. Doktordan randevu alırken düşüncem ilaçla yok edeceği yönündeydi ama öyle olmadı tabi. Meğer öyle her et parçası ilaçtan anlamıyormuş. Operasyon şart dedi yani. Ben yine minik bir operasyon nasıl olsa diye gayet rahat gittim hastaneye. Ama ameliyathanede bir sürü kişi başımda toplanınca hafif bir gerildim. Gözüme iğne yapılması, yanık kokuları ve işlem sonrası ve birkaç saat süren yanma hissi dışında gayet kolay oldu. Bu kadarı da normal aslına bakılırsa.




Prof.Dr.Remzi Avcı muayene ve ameliyatı Retina Göz’de yaptım. Doktorumdan çok memnunum, işinin uzmanı. Zaten o da farkında olmalı ki kontrole gittiğimde yaptığı işi öve öve bitiremedi. Hakkı ama en ufak bir iz kalmadı çok şükür. Son halini de eklesem olurmuş aslında ama diğer gözle aynı oldular desem yeterli olur :)
Hastane de gayet temiz ve düzenliydi. Hastane personeli de ilgili. Tek sorunu çok ama çok bekletiyor olmaları. Muayene öncesi en az yarım saat bekleme garantili bir hastane yani.

Bunu da böyle atlattık. 2 hafta boyunca makyajsız gezme dışında ameliyat sonrası hiçbir problem yaşanmıyor. Gözünüzde böyle şeyler varsa aldırın gitsin.

HB

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun. :)))

SadeAnne dedi ki...

Teşekkür ederim :) Geçti gitti neyse ki, hatta 1 kez daha kontrole çağırdı doktor, gitmeyi pek düşünmüyorum :)

Adsız dedi ki...

buradan da tekrar geçmiş olsun deyim canım. her şeyin yolunda gitmesi güzel. bunun yanında eklemek istediğim Acıbadem kadar bekleten bir hastane yoktur. Değil yarım saat 1,5 saat beklediğimi bilirim günler günler öncesinden alınmış randevuya. Şu ana kadar hiç beklemeden ya da minimum bekleyerek girdiğim tek doktor cildiye doktoru Acıbademde.

SadeAnne dedi ki...

Sağol Gülincim. Acıbadem deme bana. Ürolojiye gittim. Kan tahlili istedi doktor. Tam 3 kere kolumu deldi hemşire ve öyle kan alabildi. Daha doğrusu ilk 2 deneme başarısız olunca başka hemşireyi çağırdı. Sonra Eda'ya bir sürü gereksiz ultrason, röntgen verdiler. Çok soğudum o nedenle Acıbadem'den. Allah düşürmesin.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News