http-equiv='refresh'/>

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Instagramın Diğer Yüzü

Instagram üzerinden hediye çekilişi başlattık geçen hafta ve ben bir yaşıma daha girdim. Meğerse instagramın hiç bilmediğim yüzü varmış. Herkes sen ben gibi fotoğraf paylaşmaya girmiyormuş oraya. Çekilişe katılanların büyük bir kısmı bunu “iş” haline getirmiş. İş diyorum çünkü bu çekiliş hesaplarının sürekli çekilişlere katılıp kendisine çıkan ürünleri “sattığından” şüpheleniyorum. Hepsi değildir muhakkak, günahlarını almayayım ama bir insan niye sırf çekilişe katılmak için hesap açar ve her yeni çekilişe katılır ki? Hepsini beğeniyor ve kullanmak istiyor olamaz. Mümkün değil.

Ben çok şaşırdım ve çok da akıllandım. Instagramda çekiliş yapılacaksa en büyük şart bu hesapların katılımını kabul etmemek olmalı.
Gerçi o kadar çok yaptıkları işi aslında yanlış yaptıklarının farkında değiller ve yüzde doksanı da katılım hakkı alamadı aslında. Çünkü mesela biz profilimizi etiketlemelerini istemiştik ama çoğu yapmayı atlamış. Mention ile tag arasındaki farkı bilmiyorsa bu bizim kabahatimiz değil di mi?


Birkaç örnek..Profillere bakar mısınız! Yüzlerce böyle profile rastladık.




3 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

instagramı severim.
Ama malesef kendini akıllı bizi de keriz yerine koyan kullanıcılar yüzünden soğuyorum.
kendisini takibe aldırıp beni ya da başkasını takipten çıkaranlar var ki ven onlara çok kızıyorum!!!
Takipçi sayısını yüksek tutup takip ettiği kişileri az tutmak ayrı bir hastalık galiba
keşke çekiliş hesapları katılamaz diye bir uyarı yapsaydınız:)
Gerçi ben kazanacağım sorun yok :)))

SadeAnne dedi ki...

Tam bir facia!! Uyarı süper olurmuş ama haberimiz yoktu ki. Hatta çekiliş hesabı ne onu bile bilmiyorduk :))

Esra Atesakin dedi ki...

Instagramı çok seviyorum. Bneim için görsel bir ziyafet ama, böyle saçma sapan profillerle de karşılaşıyorum malesef. Ne diyelim, millette vakit bol, neye harcayacaklarını şaşırmış durumdalar...

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News