http-equiv='refresh'/>

24 Nisan 2014 Perşembe

Lucello Karşınızda

“Biz, özel sektörde çalışan iki arkadaşız. Monoton çalışma hayatımızda yarattığımız bu renkli dünya bizim hayal bahçemiz. Renkli renkli keçelerin, boncukların, kurdelaların içinde zaman geçirmek, ortaya yeni bir şeyler çıkarmak çok zevkli. Ama asıl işin güzel tarafı bu ortaya çıkanların birileri tarafından beğenilmesi ve kullanılması. Hazırladığımız farklı tasarımları sizlerle bu sitede paylaşıyoruz. Sevip sizin olmasını isterseniz mail ile bize ulaşabilirsiniz.”



Diyerek yola çıktık Nevin ve ben. Bir süredir işten kalan zamanlarımızda l’ucello ile ilgileniyoruz. Lucello; insanların severek yaptığı işler de olabilir diye düşünmemizi sağladı. Bunun yanı sıra emek harcamadan güzel şeyler ortaya çıkmasının imkansız olduğunu da bir kez daha anladık. Emek veriyoruz, bu işle uğraşırken büyük keyif alıyoruz. Tek eksiğimiz yaptıklarımızı paylaşıp beğenilmesini sağlamaktı. Bugün itibarı ile bunu da tamamlamış bulunuyoruz.

Bu arada, bu uğraş canım arkadaşım Mine’nin sayesinde geldi beni buldu. Onun katkısı belki de herkesten büyük. Lucello’nun logosunu da bizzat kendisi çizmiştir. Yetenekli ve candan arkadaşıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Lucello mu l’ucello mu bir açıklık getireyim. Aslında doğrusu l’ucello ancak mail adresi, blog gibi birçok yerde karakter kullanılmadığı için lucello olarak değiştirdik biz de.



Instagram hesabımız; http://instagram.com/lucellodesign


Hazırladığımız ürünleri bu platformlarda paylaşacağız. Instagram bu tür tasarımların en aktif kullanıldığı yer ama ünlü isimlerin yorumlarında görüyorum bazen reklam amaçlı gereksiz şeyler yazıyorlar. Bu tür itici hesaplarla alakamız olmayacak tabiki.

Şu ana kadar hazırladığımız ürünleri bloğa ekledik. Umarım güzel olur, heyecan dorukta :)


HB

2 yorum:

Unknown dedi ki...

cok begendim, cok sevdim :) ellerinize saglık.

SadeAnne dedi ki...

Çok sağol canım, senin beğenin kıymetli ;)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News