http-equiv='refresh'/>

31 Ekim 2012 Çarşamba

Tatil Biter Yazısı Kalır


İçinde “tatil” geçen tüm diğer izinlerde olduğu kadar yorucu, düzensiz ama keşke bitmese dedirten bir tatilden döndük. Bizdeki yorgunluk, her seferinde söylediğim gibi,huy değiştiren, uyku uyutmayan, yemek için peşinde koşturan bir çocuğun etkisiyle. Kurban Bayramının yarattığı yorgunluk anneciğime vurdu her zamanki gibi yine. Et ve sakatat işlerinden zerre kadar anlamayan bir gelini olduğu için tüm iş yine onun üstüne kaldı. Çocuklarım gitmeden kavurma da yesin, bumbarımı da yapayım, hardımyanın da tadına baksınlar derken kısacık zamana bir sürü iş sıkıştırıyor annem. Bu sefer de yoruluyor tabi. Ben bu saydıklarımın hiçbirini yiyemiyorum ve en iyi ihtimalle kuşbaşı etle bayrama iştirak edebiliyorum. Kurban bayramı telaşeli biraz. Yani öyle karikatürlerde gösterildiği gibi dini bayramlarda yatmıyor millet.

Neyse, havalar da güzeldi şansa. İlk gün hariç hep güneşliydi. Yine de kışın gelmiş olduğu oralarda da belli. Özellikle akşamları serin epeyce. Çocuklara anlat bir de sen bunu. Her dakka dışarıdaydı bizim cimcime. Bahadır da güzel havayı görünce kendini denize attı hemen. Bir keresinde Eda’yı da indirdik sahile, babası denize girerken biz yürüyüş yapacaktık. Sahildeki parkı görünce bizimki başladı koşmaya ve gitti yağmurun ıslattığı salıncağa çat diye oturdu. Yanımda yedek kıyafet de olmadığı için babasının t-shirtünü pantolonun içine sokuverdik. Bizimki oldu koca popolu bir teletabi. Denize girmek için tutturdu, sonra soğuk olduğunu görünce kumda oynamakla yetindi. Böyle oturduk bir süre...



Saçlarımın bakımsızlığını ve kocamın dekoltesini görmeyin artık bir zahmet. Denize bakın sadece :)

HB

8 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

:) Bu fotoğraf kesinlikle evin en güzel yerinde çerçeve içinde durmalı. Harika!
Annelerin çalışmasına alışkın olan çocuklar birkaç gün anneyle olunca sapıtıyorlar bence ama haksız da sayılmazlar. İnşallah en kısa zamanda düzene girer Eda.
Fotoğraf gerçekren harika. Fikrimi değerlendir derim ;) Hoşgeldiniz ayrıca..

SadeAnne dedi ki...

Beğenmene çok sevindim. Böyle bir malzeme çıkacağını bilsem biraz özenirdim kendime :)
Hoşbulduk :)

AdanınAnnesi dedi ki...

bence özensiz görünen bir şey ortada
aksine çok güzel, herşy doğal :D

SadeAnne dedi ki...

Çok teşekkürler şekerim ;)

durununannesi dedi ki...

tatilin her türlüsü güzel yahuu..mekan değiştirmesende de güzel :)

SadeAnne dedi ki...

Katılıyorum. Bitişi de bir o kadar hüzünlü.

Unknown dedi ki...

Tatilin tatlı yorgunluğu sonrası geride anılar kalıyor sanırım. Bir arada mutlu bir şekilde olmanız fotoğrafa da yansımış. Özenseniz bu kadar güzel bir anı yakalayamayabilirdiniz belki de. :)

SadeAnne dedi ki...

Doğru aslında; plansız, hazırlıksız fotoğraflar her zaman daha çok hoşuma gider benim de. Çok teşekkür ederim beğeniniz için ;)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News