http-equiv='refresh'/>

16 Eylül 2014 Salı

Acı

Çok zor yazması, konuşması. Kimselerin yaşamaması için dua edeceğimiz bir şeyi benim canım arkadaşım yaşadı. Yakın arkadaşım, komşum geçen hafta 7 aylık bebeğini dünyaya getirdi. Ve 2 günlükken onu dünyadan uğurladı. Canımız yandı, uyku uyuyamadık, yıkıldık, kahrolduk. Biz bunları yaşarken o evlat acını, acıların en büyüğünü gördü. Çok uzun süredir beklediğimiz miniğimiz artık melek ve annesinin dediği gibi onlara bulutların arasından bakıyor. Allah çok sevdiğim, dünya iyisi bu aileye sabır versin. İnşallah en kısa zamanda acılarını hafifletecek bir mutluluk yaşarlar.

Onu uzun süredir bekleyen ve hastanede görmeye gitmeyi uman Eda’ya durumu nasıl anlatacağımız da bizi çok düşündürdü. İşin içinden çıkamayınca okul psikoloğuna danışmaya karar verdik. Onun bu olayı idrak edebilecek yaşta olmadığını ve bu sebeple gerçek nedeni anlatmamızın doğru olmayacağını söyledi. Arkadaşıma tekrar hamilelik nasip olmasını dileyerek bir öneride bulundu. “Bebek daha sonra gelmeye karar vermiş, biraz daha bekleyecekmiş” diyeceğiz eğer soracak olursa. Başka türlüsü zor çünkü. Anlayamaz ki. Biz bile inanmakta zorlanıyoruz.


Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ve arkadaşlarımıza dayanma gücü versin. 

5 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

çok çok üzücü :(

başınız sağolsunn.

Adsız dedi ki...

İçim acıdı :((( erken doğum yapmış biri olarak o günler geldi aklıma. Ne desem bilemedim ama o kadar da çok şey var ki demek istediğim... sabır versin Allah. Zor çok Zor. Tarifsiz... :((((

Unknown dedi ki...

Mekanı cennet olsun. Çok zor bir durum gerçekten. Allah sabır versin... :(

sadecenaciye dedi ki...

Amin...

SadeAnne dedi ki...

Adanın Annesi; çok teşekkürler.

dubleanne; senin prematüre yazılarını okumuştu hamileliğinde. çok umutluyduk ama olmadı... kaderi böyleymiş masum meleğin.

Güven Turan; çok teşekkürler, amin....

sadecenaciye; eksik olmayın.

Dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News