http-equiv='refresh'/>

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Karamsar Yanım Büyüyor

Mayıs geldi bizim antibiyotiklerin sonu gelmedi. Yeni bir şişeye başladık. Seyir genelde şöyle: 2 hafta iyi, 2 hafta hasta. Öksürük, burun akıntısı bir şey değil de yüksek ateş beni çok korkutuyor. Kaçıncı umut bilmiyorum ama umarım bu yılın son hastalığı olur.

Bloğa vakit ayıramadığımın farkındayım. Boş vakitlerin tamamı hatta boş olmayan zamanlardan çalarak Lucello Design için harcanıyor. Araştırma-geliştirme çalışmaları, denemeler, hayata geçirme, fotoğraflama, duyurma derken epeyce zaman ve emek sarfediyoruz. Ama maşallah güzel gidiyor. Keyif alıyoruz, güzel şeyler duydukça mutlu oluyoruz. Severek yaptığımız için iş olarak dahi görmüyoruz. Böyle de devam eder umarım.

Eda geçenlerde “kitap kurdu ne demek” diye sordu. Açıkladık ve hemen üzerine “anne sen keçe kurdusun o zaman” dedi. Örneğini sevsinler senin.

Bir yanım da mutluluktan tamamen uzaklaşmış, karamsar halde. Bu ülkede baştan aşağı mutlu olmak öyle zor ki zaten. Her gün üzülecek bir şey yaratıyorlar. Oysa devlet halkının mutluluğu, huzuru için yok mu? Yüzlerce eve ateş düştü. Biz burada bu kadar kahrolur geceleri uyuyamazken o evler nasıl toparlanacak? Para hırsı insanların içinden ne zaman çıkacak? Birilerinin basamakları tırmanması için daha kaç insan hayatından olacak, daha kaç aile gözü yaşlı kalacak?

Soruların sonu yok ki, her gün de 1 tanesine bile cevap alamadan çoğalıyorlar. Karamsar yanım git gide büyüyor.


HB  

2 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

ben bir #lucellodesign hayranıyım :)
başarılarınız daim olsun..

bence ig profiline keçe kurdu yazmalısın :) kesinlikle

Eda'ya çok geçmiş olsun. Bende ateşten çok korkuyorum.. Bizde de öksürük var bu ara
çiğ bıldırcın yumurtası bal ve süt yapıyorum.. işe yarıyor

SadeAnne dedi ki...

Çok teşekkür ederiz sana. İlk müşterilerimizden oldun ayrıca :)
Balık yağı veriyorum her gün, bir de arı sütü gibi bir şey mi versem diye düşündüm. artık bahar da geldi ama bitemedi ki hastalıklar. Çiğ yumurtadan ben çok tiksindiğim için ona da içiremem sanırım. Aslında ne kadar faydalıdır.

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News