http-equiv='refresh'/>

27 Temmuz 2012 Cuma

Temmuz Kapanışı

Temmuz bizim ailede doğumgünü ile eş anlamlıdır. 2 temmuzda benimle başlar, 14 temmuzda Eda ile sürer, 17 temmuzda kardeşimiz Gökhan, 27 temmuzda Bahadır ve 28 temmuzda Fatih abim ile son bulur. Temmuz bizim aile tarafından kapatılmıştır yani. Soyadı bizimle aynı olan kişinin temmuzda doğma zorunluluğu vardır. Evlenilecek kız veya erkek hangi ayda doğmuştur diye bakılır önce. İlk kriter budur. Her gününde, bugün kimin doğumgünüydü diye bir düşünmemize sebep olan aydır Temmuz. Çünkü doğumgünleri ailemizle de sınırlı değildir. Arkadaşlarımızdan da bu ayda doğan çok kişi vardır.



Bugün kocacığımın doğum günü. Biz böyle günlerde hediyeleşmeyi pek sevmeyiz. Alışkanlık edinmedik belki bilmiyorum. Doğumgünlerini hediyesiz geçeriz. Kandırıldım mı yoksa ben yahu? Yok yok, hediye dediğin ne ki. İstediğim bir şey olursa hiç hayır demiyor kocam zaten. Yanlış tanımayın siz onu. Neyse işte hediye almasam da onu sevindirecek minik minik şeyler yapmadan duramam. Tanışmamızdan bu yana çektirdiğimiz fotoğraflardan oluşan bir slayt hazırladım. Sonuna doğru bu fotoğraflara Eda eklendi. Güzel de bir müzik seçtim. Bugün seyrettiğinde çok mutlu oldu. En güzel hediye sevildiğini hissettirmek sanırım. Eşyalar o anlık mutlu ediyor, birkaç gün sonra yüzüne bile bakılmıyor çoğu zaman.

26 temmuz, yani dün de bizim evlilik yıldönümümüzdü. Ne bereketli ay değil mi :) 4 yılı devirdik birlikte. Daha nicelerine inşallah. Aslında bizim düğünümüz 3 ağustosta oldu, nikahımız bu tarihteydi. Hangisini yıldönümü saymalı bilemediğimizden, öyle çok cafcaflı kutlamalar da yapmadığımızdan ikisini de söylüyoruz. Hep açıklama gerektiren şeylerim vardır zaten. -Erkek Lisesinde okudum. -Nasıl olur, orada sırf erkek yok mu? -Hangi üniversiteden mezunsun? -Ankara. -Ankara da hangi üniversitesi. -Ankara Üniversitesi işte. Bu tip şeylerim çoktur.

Bu ayın önemine geri dönersek; biz ailece 1 yaş daha yaşlandık. Bu yıl da bitti, 1 sene rahatız şimdi inşallah. Aile olmak, birlikte yaşlanmak o kadar güzel ki yaşlanmanın kötü anlamını unutturuyor. Bu yıl ve her yıl tuttuğum dilek aynı benim. Aileme, sevdiklerime, bana sağlık ve huzur.

HB

6 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Hakikaten çok bereketliymiş Temmuz size :) Öncelikle senin, eşinin ve tekrar Eda'nın doğum günlerinizi kutlarım. Bizde de hediye çok önemli değildir, gereksizdir, olmasada olurdur :) Belki klasiktir ama en büyük hediye sevdiklerimizin sağlığı, bizimle olmaları.
Evlilik yıldönümüzüde kutlarım bizde 2008 liyiz :)
Uzuuun mutlu yıllarrr size

SadeAnne dedi ki...

Çok teşekkür ederiz ailecek :)
Klasik ama hakkaten öyle. Değerini bazen unuttuğumuz en büyük ve güzel hediye o.

Adsız dedi ki...

Temmuz'dan once bankadan kredi falan cekiyorsunuz herhalde hediye butcesi icin:)) Neyse kendi aranizda cozmussunuz olayi en azindan:) Hepinize toptan nice mutlu yillar!!

Gülin Ağırman dedi ki...

canım canım :) nice nice güzel yıllarınız olsun beraber inşallah :)))

Gülin Ağırman dedi ki...

canım canım :) daha nice nice güzel seneleriniz olsun inşallah hep beraber, çoğalarak hatta :)))

SadeAnne dedi ki...

Görkem, borç batağına girmemek için böyle biz çözüm bulduk kendimizce :) Çok teşekkürler

Gülin, çok sağol canım inşallah ;) çoğalmayalım biz çok da fazla gerçi. böyle iyiyiz şimdilik :)

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Recent News